Jagnięcina LUBI lokalne wina! II kolacja degustacyjna w Janowcu

I kolacja degustacyjna okazała się “strzałem w 10”! Zebraliśmy mnóstwo pozytywnych komentarzy zarówno jeśli chodzi o organizację (pomimo pamiętnego braku prądu i konkretnej śnieżycy) jak i oczywiście kuchnię. W związku z tym postanowiliśmy iść za ciosem i zorganizować II kolację degustacyjną w Janowcu.

W roli głównej Jagnięcina z Lubelszczyzny – mięso chude, kruche i soczyste.

Piotr Wiedro i Piotr Lenart przygotują je w kilku niezwykle pysznych wydaniach.

O wine pairing zadba wspaniała ekipa Winnicy Kazimierskie Wzgórza – dobierając przyjemne i naturalne wina.

Pełne menu dostępne będzie już wkrótce!

Już teraz szykujcie się na nowoczesne wydanie historycznie janowieckiej kuchni, inspirowane autentyczną zamkową kuchnią Lubomirskich. Będzie to wyjątkowa kolacja dla miłośników tego, co najlepsze.

Termin wydarzenia: 26 listopada 2022, godz. 19:00
Cena biletu: 269 zł
Rezerwacje: 600 237 440